Oikeusturvan puolustaminen on toimintamme kulmakivi.

Oikeudellista asiantuntemusta

Ongelmien ratkaisu on meidän alaamme

Ulkomaalaisoikeus

Tarjoamme asiantuntevaa apua ulkomaalaisten oleskelu- ja työlupien hakemisessa Suomessa, sekä muissa ulkomaalaisoikeudellisissa kysymyksissä.

Kansainvälinen kauppa

Autamme yrityksiä kansainvälisen kaupan sopimuksissa ja kaupallisten riitojen ratkaisemisessa, sekä tarjoaa oikeudellista neuvontaa kansainvälisissä yritysjärjestelyissä.

Sopimusoikeus

Autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä sopimusten laadinnassa ja tarkastuksessa, sekä tarjoaa asiantuntevaa apua sopimusriitojen ratkaisemisessa.

Avioehto ja edunvaltuutus

Tarjoamme asiantuntevaa apua avioehtojen laadinnassa ja edunvalvontavaltuutusten tekemisessä, sekä tarjoavat neuvontaa perintö- ja testamenttiasioissa.

Riita-asiat

Kokeneet lakimiehemme edustavat asiakkaita erilaisissa riita-asioissa, kuten työriidoissa, sopimusriidoissa ja muissa oikeudenkäynneissä.

Konsultaatiot

Tarjoamme monipuolista oikeudellista konsultaatiota ja neuvontaa erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä, sekä avustaa asiakkaita erilaisten oikeudellisten asiakirjojen laadinnassa ja tarkastuksessa.

Yhtiöoikeus- ja yritysjärjestelyt

Autamme vankalla kokemuksella yrityksesi organisaatiorakenteiden suunnittelussa, osakassopimuksissa, rahoituskierroksissa, fuusioissa ja jakautumisissa, yrityskaupoissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Tavoitteenamme on varmistaa, että yrityksesi toimii tehokkaasti ja saavuttaa tavoitteensa muutoksen yhteydessä.

Sopimukset

Laadukkaat sopimukset ovat välttämättömiä liiketoiminnan sujuvuudelle. Hoidamme puolestasi sopimusten laadinnan, tarkistuksen ja neuvottelut. Olipa kyseessä asiakassopimus, toimitussopimus, alihankintasopimus tai muu liiketoimintaasi liittyvä sopimus, varmistamme, että sopimukset ovat selkeitä, oikeudellisesti päteviä ja turvaavat yrityksesi etuja.

Rikosoikeudenkäynnit

Rikosasioissa tarjoamme apua asianomistajille ja epäillyille. Tavoitteenamme on varmistaa, että saat oikeudenmukaisen kohtelun ja tehokkaan puolustuksen.
Usein kysytyt kysymykset

Te kysytte, me vastaamme

Kuinka kauan lakiasioiden käsittely yleensä kestää?

Käsittelyaika riippuu asiasta, mutta teemme parhaamme käsitelläksesi asian mahdollisimman nopeasti. Pidämme myös sinut ajan tasalla asian etenemisestä.

Mitä minun pitää tuoda mukanani tapaamiseen lakiasiaintoimiston kanssa?

Tapaamiseen kannattaa tuoda kaikki liittyvät asiakirjat, joita sinulla on asiaasi liittyen, jotta voimme tarkastella niitä yhdessä.

Kuinka usein minun pitää olla yhteydessä lakiasiaintoimistooni?

Meillä on velvollisuus olla päämieheen yhteydessä aina kun asiassa on jotain oleellista kerrottavaa. Yhteydenottomme voi liittyä esim. päätökseen, lisäselvitykseen tai muuhun oleelliseen seikkaan. Olemme toki käytettävissäsi ja pyrimme vastamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Voinko luottaa siihen, että lakiasiaintoimistosi pitää asiani luottamuksellisina?

Kyllä, ammatillisesti olemme velvoitettuja pitämään päämiehen ja asiamiehen välisen keskustelun salassa. Noudatamme vaitiolovelvollisuutta kotimaisen ja Eurooppalaisen asiamieskäytännön mukaisesti.

Mistä aloittaa?

Ota meihin yhteyttä

Me olemme täällä tarjoamassa kokonaisvaltaista ratkaisua oikeudellisiin ongelma tilanteisiisi. Ongelmien ratkominen lähtee liikkeelle kysymisen ja selvittämisen kautta.