Kun ei jätetä mitään sattuman varaan.

Työtavat ja arvomme

Oikeudellista osaamista yhdessä arvokkaassa verkostossa.

Yhtiömme pääomistajien sosiaaliverkosto painottuu yhtenäisiin ammattipiireihin, keskuskauppakamariin ja Iso-Britannian, Turkin sekä Puolan suurlähetystöihin, joissa tämä kolmen porukka tavattuaan ryhtyi pohtimaan saman arvopohjan jakavan lakiasiaintoimiston perustamista.

Sillanrakentajina Edinburghiin

Niin toimistomme kuin myös sen henkilökunta on erittäin vahvasti Britannia linkitteinen ja meillä on ollut suuri ilo ja kunnia toimia sillanrakentajina maittemme välillä. Britannian lainsäädännön osalta olemme keskittyneet Skotlannin energia lainsäädäntöön sekä Suomen ja Britannian ulkomaalaisasioihin.

Britannian Brexit eron yhteydessä pääosakkaamme teki väitöskirjan Britannian ulkomaalaisoikeudesta EU-eron jälkeen sekä sen oikeudellisista vaikutuksista suhteessa maan taloudelliseen kehitykseen.

Kolme ihmistä seisoo Yhdistyneen kuningaskunnan suurlähetystössä
Ryhmä pukuihin pukeutuneita ihmisiä

Sillanrakentajina Istanbuliin

Turkki on niin oikeudellisissa kuin myös kaupallisessa mielessä ehdottomasti toimistomme erikoisuus ja vahvin osaamisalue. Meille on ollut suuri kunnia tutustua Turkin valtion lukuisiin virkamiehiin sekä edustajiin kuten, presidentti Recep Tayyip Erdoganiin. Meidän portfoliossa on Turkin vahvimpia lakiasiaintoimistoja yhteistyökumppaneina useilta eri sektoreilta sekä kaupallisia yhteistyötahoja.

Meille on tärkeää tarjota päämiehille sellainen ympäristö, jossa Suomen ja Turkin kielet akateemisesti omaava suomalaisjuristi, pystyy ajamaan päämiehen asiaa vahvan osaamispääoman ja lukuisten kohde maitten kontaktien ansiosta.

Kuinka toimimme

Prosessi todistettu kokemuksella

1

Visiomme

Päämiehelle parhaan asiakaskokemuksen sekä rennon ilmapiirin luominen, joka tarjoaa usean eri ammattilaisen tietotaidon ja näkemyksen, on yhtiömme visio sekä pitkän matkan tavoite luoda yhteiskuntahyvää niin päämiehelle kuin tämän sidosryhmille.
2

Missiomme

Meillä työnteko on hauskaa ja työympäristö erittäin rento sekä inspiroiva. Me luomme asiakasarvoa yhdessä ja pääsemme jakamaan sitä matkustellen Suomen ulkopuolellekin. Me kunnoitamme ja arvostamme toisiamme sekä kolleegoitamme.
3

Arvopohjamme

Ammattieettisyys, salassapito sekä kielimuuriton kommunikointi ovat arvopohjamme perusta. Noudatamme lisäksi ammattikunnan eettisiä ohjeita ja ylikansallisessa kontekstissa eurooppalaisia ammattiohjeita.
Operatiivinen johto

Kun mitään ei jätetä sattuman varaan

Daniel Vahtera profiilikuva

Daniel A. Vahtera

Toimitusjohtaja, LL.M. Candidate
"Puhun mielelläni kanssasi ja tarpeen vaatiessa pystyn juttelemaan suomen lisäksi, englanniksi, saksaksi, turkiksi, ruotsiksi ja venäjäksi."
Rami Cherif profiilikuva

Rami Cherif

Operatiivinen johtaja
"Pystyn auttamaan yritystäsi myynnin vauhdittamisessa sekä valmentamaan muutosjohtamislähtöistä henkilöstöhallintaa."
Daniel Vahtera
Hae meille

Tule osaksi tiimiämme

Jos haaveilet rakentavasi elämällesi muutosta ja koet kuuluvasi vastuulliseen työyhteisöön, jossa voit avoin mielin ja omana itsenäsi tehdä töitä juuri sellaisena kuin sinä olet, jätä meille työ-, tai harjoittelijahakemuksesi.

Hae meille